Algemeen

Dit is de beste scène in 'Black Widow' volgens de grote baas van Marvel Studios

En je kunt de scène eigenlijk al raden.

door Bram de Groot om 10:55 in Algemeen
Heb jij de Marvel-film Black Widow ondertussen al gezien? In de bioscoop, op Disney+ of mogelijk via een illegale download? Het zou zomaar kunnen. Het 24e deel in de reeks is duidelijk niet de beste, maar een prima actiefilm mag deze wel genoemd worden.

Nu heeft de grote baas bij Marvel Studios, mastermind Kevin Feige, aangegeven welke scène hij het beste vindt in Black Widow, en het blijkt géén actiescène te zijn.

Het is wel een scène met de vier grote personages Natasha Romanoff (Scarlett Johansson), Alexei Shostakov / Red Guardian (David Harbour), Melina (Rachel Weisz) en Yelena Belova (Florence Pugh).

Beste scène in Black Widow
Tijdens een Q&A op Twitter beantwoordde Feige heel wat vragen. Een fan vroeg de producent wat zijn favoriete scène is. "De tweede dinerscène die het hart van de film vormt," was de reactie van Feige.


Ben jij het met de keuze van Feige eens, of vind jij een andere scène uit de film van regisseur Cate Shortland beter?4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

De aftiteling is de beste scène vraag maar aan RogueWon Smiley face

RogueWon

Avatar

Je hebt 1 oud-KGB agent die grappig probeert doen maar gewoon 0 moraliteit heeft. Je hebt een ander oud-KGB agent die tot op het moment van het diner actief (!) bijdraagde - als de hoofdwetenschapper nota bene - aan de ontvoering, indoctrinatie en chemische hersenspoeling van duizenden jonge meisjes/vrouwen. Ze vindt dierenleed- en marteling schijnbaar ook prima. Dan heb je de twee loser 'actiehelden' die zoveel waarde hechten aan een neppe pleegfamilie (die maar 3 jaar samen is) en de schuld geven aan de nep-pleegouders voor de overlevering aan de Red Room. Hoe vormt deze scene nou het hart van de film? Niks klopt in de film. Trouwens, waarom heeft Yelena een Russisch accent terwijl ze in haar kinderjaren volledig Amerikaans accent had? Ik durf te wedden dat haar accent weer zal veranderen net als Wanda. Waarom praten ze Engels met een Russisch accent als ze allemaal Russisch zijn gvd?!
De beste scene is ongetwijfeld Natascha en de tafel. Dat is de enige scene die ik kan tolereren. Ik stel me dan voor dat Natascha de kijker is en de tafel de film Black Widow.

Master Of Films

Avatar

RogueWon "Je hebt een ander oud-KGB agent die tot op het moment van het diner actief (!) bijdraagde - als de hoofdwetenschapper nota bene - aan de ontvoering, indoctrinatie en chemische hersenspoeling van duizenden jonge meisjes/vrouwen. Ze vindt dierenleed- en marteling schijnbaar ook prima."
Ik doe een schepje er boven op. Ze hoefde (voor bovenstaande daden) totaal geen verantwoording voor af te leggen. Net zoals Wanda in WandaVision. Zal vast wel komen, omdat ze misbegrijpende vrouwen zijn.

RogueWon "Waarom praten ze Engels met een Russisch accent als ze allemaal Russisch zijn gvd?!"

Ik zeg diversiteit, inclusiviteit en representatie gelden niet voor de Russen. Nuff said.

NieuwsFilm

meest populair