Netflix komt met nog veel meer grote films!

Netflix komt met nog veel meer grote films!

De streamingdienst gaat voor blockbusters.

Netflix gaat een tandje bijzetten als het gaat om de productie van blockbusters. De afgelopen jaren verschenen er al flink wat grote films op de streamingdienst, maar er moeten er meer gaan komen.

Via Variety wordt duidelijk dat Netflix zijn medewerkers Kira Goldberg en Ori Marmur hoofd heeft gemaakt van een nieuw team dat "big-budget" en "four-quadrant" films moet gaan produceren. Dit wordt een tweede team naast het team van Tendo Nagenda.

Grote films op Netflix
Het doel van Netflix is indrukwekkend. Een traditionele filmstudio in Hollywood lanceert jaarlijks zo'n 12 tot 20 films. Netflix komt er met veel meer en brengt dit jaar al zo'n 70 films uit.

Netflix werkt op dit moment aan een aantal grote titels, waaronder de western The Harder They Fall, de scifi-thriller Escape from Spiderhead met Chris Hemsworth, The Gray Man met Ryan Gosling en Chris Evans en de Knives Out-vervolgfilms.

Het team van Goldberg en Marmur gaan aan de slag met onder meer Slumberland met Jason Momoa en The Adam Project met Ryan Reynolds. Deze zijn al in productie. Eind dit jaar verschijnt Red Notice met Reynolds, Dwayne Johnson en Gal Gadot.

NieuwsFilm

meest populair