Laatste 'Fast & Furious'-films missen een belangrijke aanwezige in de franchise

Laatste 'Fast & Furious'-films missen een belangrijke aanwezige in de franchise

Acteur Dwayne Johnson zal niet terugkeren.

Acteur Dwayne Johnson keert niet terug voor Fast & Furious 10 en Fast & Furious 11. De acteur voegde zich met Fast Five bij de franchise als Agent Luke Hobbs van de US Diplomatic Security Service.

Al sinds zijn debuut in de franchise, is Hobbs een belangrijk onderdeel van de franchise. Zelfs zo erg dat hij een spin-off film kreeg: Hobbs and Shaw. De verwachting van velen was dat de acteur ook in deze twee films te zien zou zijn, aangezien ze de hoofdfranchise moeten afronden.

Waarom niet?
Het is de vraag waarom de acteur precies niet te zien is in de nieuwe film. Zijn afwezigheid in Fast & Furious 9 verbaasde velen al. Dat ging gepaard met geruchten dat de acteur ruzie had met Vin Diesel op de set van de vorige film.

Die geruchten werden bevestigd door Johnson zelf, en naar het schijnt ligt deze ruzie ten grondslag aan de reden waarom Johnson niet in de laatste twee films in de franchise zit. Een pijnlijk feit, met name ook omdat regisseur [url=]Justin Lin[/url] al had laten weten dat hij Johnsons Hobbs graag in de laatste delen wilde hebben.

Johnson laat tegenover The Hollywood Reporter weten dat hij niet terug zal keren. Hij reageerde tijdens het interview op recente opmerkingen van Diesel die op hem gericht waren, waarbij Diesel zei dat hij naar een bepaald type acteur zocht voor zijn films.

"Ik lachte en ik lachte hard," aldus Johnson. "Ik denk dat iedereen daar om heeft kunnen lachen. En daar laat ik het bij. Ik wens ze het beste met Fast 9. En ik wens hen het beste bij Fast 10 en Fast 11 en de rest van de Fast & Furious-films die ze zonder mij zullen maken."

NieuwsFilm

meest populair