X-Men personage Storm lijkt gevonden voor 'Black Panther: Wakanda Forever'

X-Men personage Storm lijkt gevonden voor 'Black Panther: Wakanda Forever'

De tweede Black Panther vindt I May Destroy You-ster.

Binnenkort moeten de opnames voor het vervolg op de Marvel-hitfilm Black Panther van start gaan. Even geleden werd al duidelijk dat deze Black Panther: Wakanda Forever gaat heten en naar verwachting verschijnt de film in juli volgend jaar in de bioscopen.

Via Variety wordt nu duidelijk dat Marvel Studios en regisseur Ryan Coogler actrice Michaela Coel hebben aangetrokken voor een nog onbekende rol. Ze is de eerste nieuwe naam die zich aansluit bij Black Panther: Wakanda Forever.

Als Storm in Wakanda Forever?
Coel is bekend van haar rollen in de series Chewing Gum, I May Destroy You en Black Mirror. Online zijn er al wilde ideeën over dat Coel de rol gaat spelen van Ororo Monroe a.k.a. Storm, uiteraard het bekende X-Men personage. Al langer wordt dit Marvel-figuur gekoppeld aan Wakanda Forever.

Overigens wordt acteur Tenoch Huerta (Narcos Mexico) al een tijdje in verband gebracht met de film. Hij zou mogelijk Namor the Sub-Mariner moeten gaan spelen. Maar dat is voorlopig nog een gerucht.

Black Panther: Wakanda Forever biedt sowieso rollen aan de terugkerende namen Lupita Nyong'o als Nakia: T'Challa, Danai Gurira als Okoye, Martin Freeman als Everett K. Ross, Letitia Wright als Shuri, Winston Duke als M'Baku en Angela Bassett als Ramonda. De tweede Black Panther-film staat gepland voor 8 juli 2022.



NieuwsFilm

meest populair