Algemeen

X-Men personage Storm lijkt gevonden voor 'Black Panther: Wakanda Forever'

De tweede Black Panther vindt I May Destroy You-ster.

door Bram de Groot om 13:30 in Algemeen
Binnenkort moeten de opnames voor het vervolg op de Marvel-hitfilm Black Panther van start gaan. Even geleden werd al duidelijk dat deze Black Panther: Wakanda Forever gaat heten en naar verwachting verschijnt de film in juli volgend jaar in de bioscopen.

Via Variety wordt nu duidelijk dat Marvel Studios en regisseur Ryan Coogler actrice Michaela Coel hebben aangetrokken voor een nog onbekende rol. Ze is de eerste nieuwe naam die zich aansluit bij Black Panther: Wakanda Forever.

Als Storm in Wakanda Forever?
Coel is bekend van haar rollen in de series Chewing Gum, I May Destroy You en Black Mirror. Online zijn er al wilde ideeën over dat Coel de rol gaat spelen van Ororo Monroe a.k.a. Storm, uiteraard het bekende X-Men personage. Al langer wordt dit Marvel-figuur gekoppeld aan Wakanda Forever.

Overigens wordt acteur Tenoch Huerta (Narcos Mexico) al een tijdje in verband gebracht met de film. Hij zou mogelijk Namor the Sub-Mariner moeten gaan spelen. Maar dat is voorlopig nog een gerucht.

Black Panther: Wakanda Forever biedt sowieso rollen aan de terugkerende namen Lupita Nyong'o als Nakia: T'Challa, Danai Gurira als Okoye, Martin Freeman als Everett K. Ross, Letitia Wright als Shuri, Winston Duke als M'Baku en Angela Bassett als Ramonda. De tweede Black Panther-film staat gepland voor 8 juli 2022.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Terranova

Avatar

Jezus, da's geen looker iig

Ang3l

Avatar

Leuke actrice wel, maar ken haar alleen van komische rollen. EN Storm is veel dingen, maar niet komisch :D

Lurking metafan

Avatar

Halle Berry als Storm blijft nog steeds onovertroffen.

Sowieso, de 1e twee X-Men films zijn pareltjes van film, zoveel dingen die gewoon eraan klopten plus daarnaast ook nog eens vernuftig opgezet.
X-Men films zijn toevallig ook nog eens de films die aantonen dat je niet per sé eerst net als Marvel een reeks individuele superheldenfilms hoeft op te starten, maar dat je ook heel succesvol meteen met een ensemble film kan komen, waarbij er toch nog genoeg ruimte blijft om de personages overtuigend neer te zetten.

Dat het WB met DC niet lukte, is puur aan WB zelf (en aan hun regisseurs) te wijten. De eerste X-Men films lieten in ieder geval zien dat het wel gewoon goed kan werken, meteen starten met ensemble films.

kokosnoot

Avatar

Leuk, dat er weer een Storm is! Smiley face

Master Of Films

Avatar

Terranova "Jezus, da's geen looker iig"
Eens. Niks tegen die vrouw hoor.
Maar ook bij mij is Halle Berry als Storm nog steeds een favoriet. Alexandra Shipp vind ik ook wel een knapperd en leuk als de jonge Storm. Zelfs de mohawk kapsel stond haar goed. En als ik naar de vrouwen van Black Panther film kijk, dan is Lupita Nyong'o een schoonheid. Letitia Wright vind ik heel schattig. Tot zover mijn vleeschkeuring als dat nog mag in 2021.

kokosnoot

Avatar

Halle Berry vind ik ook nog steeds de meest succesvolle Storm.
Alhoewel deze nieuwe Storm wel denk ik een erg dreigend gezicht kan op zetten. Best wel een heel karakteristiek gezicht alleen minder aantrekkelijk en mooi dan Halle Berry. Laatste lijkt wat toegankelijker ook als persoon.

NieuwsFilm

meest populair