Hoe suf is 'Black Widow' eigenlijk?

Hoe suf is 'Black Widow' eigenlijk?

De Honest Trailer legt vooral uit wat er niet zo goed is aan de film.

Heel vernieuwend mag de film zich niet noemen, maar waarschijnlijk hebben voldoende mensen kunnen genieten van de ouderwetse actie in de Marcel-actiefilm Black Widow. Nu is er de Honest Trailer van Screen Junkies, die je uitlegt wat er allemaal zo suf of slecht is aan de 24e MCU-film.

Uiteraard is dit weer een video voor de liefhebbers. Er wordt ingezoomd op de kleine foutjes en de zaken die allemaal wat minder logisch zijn. Bijvoorbeeld de aantal keren dat Black Widow a.k.a. Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) eigenlijk dood had moeten gaan tijdens een actiescène.

Honest Trailer Black Widow
in de beelden hieronder zie je uiteraard uiteenlopende spoilers, waaronder de soort van cameo van Hawkeye (Jeremy Renner) aan het einde van de film, in de aftitelingsclip. Van het personage Yelena Belova (Florence Pugh) is bekend dat zij eind 2021 te zien zal zijn in de Disney+ serie Hawkeye.



De Marvel-film van regisseur Cate Shortland werd netjes ontvangen en staat op een mooie 81% (7.00/10) op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Het publiek geeft 92% (4.5/5) op die website.

Financieel gezien staat de film er minder voor. De $200 miljoen kostende Black Widow-solofilm noteert tot op heden $263 miljoen wereldwijd, terwijl de film nog in China moet verschijnen en ook nog eens heel wat miljoenen zou ophalen via Disney+.

NieuwsFilm

meest populair