Celebrity

Kevin Hart komt met een bizarre wraakactie richting Nick Cannon

De acteur laat overal billboards plaatsen met zijn telefoonnummer.

door FilmTotaal om 09:28 in Celebrity
Kevin Hart was niet bepaald blij met het verjaardagscadeau dat zijn goede vriend Nick Cannon voor hem in petto had: een levensechte lama. Daarom besloot de komediant wraak te nemen. Dat deed hij alleen wel op een vrij heftige manier...

Hart heeft namelijk billboards laten maken en verspreiden met daarop het echte telefoonnummer van Cannon. De presentator van onder meer de Amerikaanse Masked Singer kreeg dan ook al snel allerlei telefoontjes van vreemden.

"Advies nodig over het vaderschap? Bel mijn beste vriend Nick even", kondigde Hart aan, verwijzend naar het feit dat Cannon zeven kinderen heeft en met een knipoog naar zijn eigen Netflix-film Fatherhood.Dit tot groot genoegen van Hart, die het heerlijk vond om Cannon zo terug te grazen te nemen. Cannon nam ook enkele Facecall-verzoeken van fans aan, die niet hadden verwacht de celebrity echt aan de lijn te krijgen."Dit is het beste verjaardagscadeau ooit, maar tegelijkertijd extreme kinderachtig", reageerde de komediant eerder op de lama. Het is niet bekend wat Hart precies met het dier heeft gedaan.

NieuwsFilm

meest populair