Komt er nou wel of geen 'Man of Steel 2' met Henry Cavill? David S. Goyer gelooft van wel

De scenarist van Man of Steel gelooft wel dat het kan.

Er zou zomaar een tweede Man of Steel-film kunnen komen. Dat denkt de schrijver van de film uit 2013, David S. Goyer tenminste. Bovendien denkt hij dat Henry Cavill prima weer terug kan keren.

In 2013 lanceerde Warner Bros. met Man of Steel een nieuw superheldenuniversum, dat sindsdien kwakkelde en maar moeilijk een richting heeft kunnen vinden. Hoewel de film 668 miljoen dollar opbracht aan de wereldwijde box office, vinden lang niet alle fans het een mooie toevoeging aan de vele films rond Superman. Met name omdat hij erg duister is en wel heel veel verwoesting laat zien.

Zonder Cavill verder?
Nu Warner Bros. samen met Ta-Nehisi Coates aan een gloednieuwe film in de franchise werkt - ditmaal met een zwarte acteur als Superman - is het de vraag hoe het nu verder moet met Cavill.

Hoewel we vorig jaar zomer nog hoorden dat hij terug zou keren en voor meerdere films bijgetekend had, doen verschillende mensen die op een of andere manier betrokken zijn (of zijn geweest) bij het DCEU verschillende duiten in het zakje. Zo nu ook Goyer, die denkt dat Man of Steel 2 gewoon moet kunnen komen.

"Vooropgesteld: ik ben er op dit moment niet bij betrokken," begon Goyer. "Ik heb dezelfde geruchten gehoord die jullie horen, maar ben er niet bij betrokken. Ik ben vooral weggestapt van comic-projecten, op Sandman na. En dat zie ik niet als onderdeel van het gewone DC-universum."

Desgevraagd zei hij wel te denken dat Cavill's Superman terug kan keren. Ergens past dat ook wel, aangezien het DCEU nu meer en meer de vorm aanneemt van een multiversum.

NieuwsFilm

meest populair