Algemeen

Zo gaat John Wick verder in 'The Continental'

Overigens wordt dit een prequel-event.

door Bram de Groot om 19:53 in Algemeen
Volgend jaar verschijnt alweer John Wick: Chapter 4 in de wereldwijde bioscoopzalen. De film wordt op dit moment opgenomen in onder meer Parijs, Berlijn, Japan en New York City. Daarna gaat Lionsgate aan de slag met de 'event trilogie' The Continental.

The Continental wordt een soort van miniserie of filmtrilogie op televisie, en deze werd alweer in juli 2017 aangekondigd. Nu lijken de plannen dan toch echt werkelijkheid te worden met een budget van 20 miljoen dollar per deel.

Hoofdrolspeler The Continental gezocht
Nu is de zoektocht gestart naar een acteur van ongeveer 31 jaar oud. Het personage speelt iemand die "zich voordoet als iemand die hij niet is. Winstons duistere verleden zal onthuld worden met zijn grootste kracht, en wapen, en dat blijkt zijn verstand te zijn." De acteur zou moeten lijken op iemand als Mank-acteur Tom Pelphrey.

Ook wordt er gezocht naar de 17 jaar oude "Young Charon". Hij werkt voor een misdaadbaas genaamd Cormack, de vijand van weer een andere crimineel genaamd Frankie. Hij is weer de broer van Winston.

Nog meer acteurs gezocht
Andere gezochte personages zijn Yen (de vrouw van Frankie), Katherine Decker (een agent die onderzoek doet naar The Continental), Mayhew (de baas van Decker) en Uncle Charlie. De laatste is vermoedelijk een jongere versie van het personage dat in de hoofdreeks moordlocaties schoonmaakt voor criminelen.

De reeks van onder meer regisseur Albert Hughes (The Book of Eli) speelt zich af in de jaren 70 en we krijgen te zien hoe The Continental vorm krijgt als de veilige haven voor huurmoordenaars. Keanu Reeves is logischerwijs niet te zien.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair