Gerucht: 'Man of Steel 2' daadwerkelijk in de maak mét Henry Cavill

Gerucht: 'Man of Steel 2' daadwerkelijk in de maak mét Henry Cavill

Henry Cavill zou terugkeren voor een nieuwe solofilm als Superman.

Het begint er steeds meer op te lijken dat een tweede Man of Steel-film toch mogelijk is, een kleine acht jaar na de release van de eerste film.

De site Geekosity claimt dat er al een scenario ligt, dat volgens hen gebaseerd wordt op de comics All-Star Superman en Superman: Red Son. Henry Cavill heeft nog altijd een verschijning als Clark Kent in zijn contract met Warner Bros. staan, dus de kans is best aanwezig dat men deze gaan verzilveren.

Nieuwe film
Eerder deze week hoorden we scenarioschrijver David S. Goyer, die meewerkte aan Man of Steel in 2013, al vertellen dat wat hem betreft niets onmogelijk is. Hij gelooft wel dat Cavill terug kan keren, ook al is er nog een Superman-film in de maak van de hand van Ta-Nehisi Coates.

Mocht het zover komen, en het verhaal van Geekosity kloppen, dan belooft het nog best interessant te worden. Red Son is een comic waarin Superman op het punt staat te overlijden door te grote blootstelling aan de zon en besluit hij zijn laatste tijd in te zetten door nog flink wat klussen te klaren.

Extra interessant is dat Geekosity beweert dat het personage van Cavill ook nog eens te maken zou krijgen met zijn Russische tegenhanger. Mocht het zover komen, wordt dat nog wat.

NieuwsFilm

meest populair