Na vele tegenslagen heeft 'Mission: Impossible 7' eindelijk ook goed nieuws

Na vele tegenslagen heeft 'Mission: Impossible 7' eindelijk ook goed nieuws

De opnames van Mission: Impossible 7 zijn bijna rond.

Na een hele rits tegenslagen en vertragingen binnen de productie - die zelfs even stil kwam te liggen - lijkt het erop dat Mission: Impossible 7 goed nieuws voor je heeft. Acteur Cary Elwes laat namelijk weten klaar te zijn met de opnames.

Elwes deelde een foto van zichzelf op de set, met een mondmasker op, naast acteur Tom Cruise en regisseur Christopher McQuarrie. Elwes bedankt de cast en crew voor "wat verreweg de meest opwindende Mission ooit wordt".

Bijna klaar?
Het lijkt erop dat de opnames van de zevende film in de franchise richting afronding gaan. De afgelopen dagen waren er namelijk wat meer mensen die lieten weten klaar te zijn met hun deel van de opnames.

Het is niet bekend welke rol Elwes krijgt in Mission: Impossible 7, maar dat hij een pak draagt op de foto's, wijst erop dat hij een belangrijke rol heeft. Zou het personage het bijvoorbeeld opnemen tegen Tom Cruise's Ethan Hunt en zijn crew of toch niet?

Mission: Impossible 7 is de derde film in de franchise die geregisseerd wordt door McQuarrie. De film had eigenlijk in juli 2021 uit moeten komen, maar staat nu gepland voor release eind mei 2022. Hieronder het beeld:



NieuwsFilm

meest populair