Lelijk konijn terug in 'Ant-Man and The Wasp: Quantumania'

Begin 2023 moet de derde Ant-Man te zien zijn.

Na twee wat toch wat meer losstaande Ant-Man films in het Marvel Cinematic Universe zou Ant-Man and the Wasp: Quantumania een grotere rol van betekenis moeten gaan spelen. En dat is niet gek, aangezien in die film de opvallendste schurk uit Loki terugkeert: Kang The Conqueror van Jonathan Majors.

De opnames voor Ant-Man and The Wasp: Quantumania zijn ondertussen aangevangen en dat heeft regisseur Peyton Reed laten weten in een verwijderde tweet. Hij plaatste bij het bericht een foto van een relikwie uit Ant-Man uit 2015.

Lelijk konijn terug in Ant-Man 3
Bij zijn verwijderde tweet schreef Reed de tekst "Het is begonnen. Dag één - Filmopnames" en plaatste hij een foto van het lelijke knuffelkonijntje van Cassie, de dochter van Scott Lang (Paul Rudd). Cassie wordt in deel drie gespeeld door Kathryn Newton.

De opnames voor Quantumania vinden overigens al een paar maanden plaats, alleen dan zonder de cast. Het is duidelijk dat Marvel Studios zijn aanpak snel heeft aangepast aan de corona-issues. Op 17 februari 2023 moet Ant-Man 3 in première gaan.


Update: En de tweet is weer terug...



NieuwsFilm

meest populair