Featured

Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Babysitter (2017)
Regie: McG | Cast: Samara Weaving, Judah Lewis, Bella Thorne, e.a. | Te zien op: Netflix
De twaalfjarige Cole heeft als enige van zijn klas nog een babysitter en wordt daar flink mee gepest. Toch heeft hij niet veel te klagen: zijn oppas Bee is namelijk ontzettend knap en aardig. Maar wanneer Cole 's avonds stiekem uit bed gaat om naar haar te gluren, ontdekt hij dat Bee deel uitmaakt van een satanische sekte. En deze is tot alles bereid om hem de mond te snoeren.

Trolls World Tour (2020)
Regie: Walt Dohrn | Cast: Anna Kendrick, Justin Timberlake, Rachel Bloom, e.a. | Te zien op: Amazon Prime Video
Poppy, de vrolijke heldin, is inmiddels koningin van Trollenland geworden. Op een dag doet ze met haar vriend Branch een grote ontdekking: er blijken nog meer trollenplekken te bestaan, elk met een eigen muziekgenre. Wanneer alle trollen opnieuw gevaar lopen, besluiten Poppy, Branch en hun vrienden op reis te gaan om alle trollen te verenigen.

The Grand Budapest Hotel (2014)
Regie: Wes Anderson | Cast: Ralph Fiennes, Tony Revolori, Andrien Brody, e.a. | Te zien op: Disney+
Het vijfsterrenhotel Grand Budapest was ooit een hotspot voor de elite, maar is nu niet veel meer. Directeur Zero blikt terug op de tijd dat hij als piccolo kwam werken in het hotel, onder leiding van monsieur Gustave, de flamboyante conciërge. De twee raken betrokken bij allerlei incidenten en moeten uit handen zien te blijven van de fascisten.Lees ook:2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Yor=

Avatar

Ik vond The Babysitter echt een positieve verrassing. Ik had er niets over gehoord. En als je er blanco instapt maakt dat de ervaring ook beter. Werkelijk een WTF moment halverwege de film...

Fluffer

Avatar

The babysitter , lang gewacht om die te kijken maar toen ik het uiteindelijk toch deed vroeg ik me af waarom , dit is werkelijk een geslaagde horror komedie .
Babysitter 2 daarentegen sla je beter over , dat is drek.

NieuwsFilm

meest populair