Dit zijn de 9 verwijderde scènes uit 'Black Widow'

Dit zijn de 9 verwijderde scènes uit 'Black Widow'

In september verschijnt de Marvel-film op schijf.

Eerder deze maand verscheen Black Widow in de wereldwijde bioscopen, op Disney+ en via vele illegale kanalen. Voor de fans van fysieke uitgaven is het goed om te weten dat de Marvel-film op 14 september op schijf verschijnt in de States.

Ook wordt duidelijk wat de extra's worden op de schijf en de meest opvallende daarvan zijn negen verwijderde scènes. Deze hebben ook al een beschrijving gekregen:

Grocery Shopping: Natasha gaat een supermarkt binnen om zich voor te bereiden op haar reis door Noorwegen. Na een lange rit komt ze aan op haar bestemming: een mysterieuze trailer in de niemandsland.

Bike Chase: Achtervolgd door aanvallers, razen Natasha en Yelena door de stad om aan hun aartsvijanden te ontsnappen.

Gulag Fight: Alexei neemt het op tegen verschillende vijanden en wordt snel overmeesterd. Als alle hoop verloren lijkt te zijn, springt Natasha in om een ​​handje te helpen in het gevecht.

Smile: Het Taskmaster-protocol wordt op een gespannen moment geactiveerd en een iconische helm wordt onthuld.

Come After Me: Secretaris Ross en Mason ontdekken een belangrijke boodschap die Natasha heeft achtergelaten.

Walk and Talk: Alexei en Melina hebben een vermakelijke gesprek. De Taskmaster arriveert en gaat de confrontatie aan met Alexei.

Widows in Training: Yelena en Alexei worden wakker in gevangenschap. Melina overhandigt de Taskmaster-flesjes terwijl de Widows trainen.

Kiss: Alexei en Melina herenigen na alle actie. Natasha rouwt om een ​​vroegtijdig overlijden in de brute nasleep.

Ohio: Natasha is getuige van de zorgeloze omgeving in de buitenwijken van Ohio.

Overige extra's
Verder kun je ook kijken naar de extra's met de titels Bloopers, Filmmaker Introduction, Sisters Gonna Work It Out en Go Big If You're Going Home. Hieronder de "home release"-trailer.



NieuwsFilm

meest populair