3 dikke aanraders die nu gewoon op Amazon Prime Video staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Amazon Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Jolt (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tayna Wexler | Cast: Kate Beckinsale, Jai Courtney, Stanley Tucci, e.a.
Lindy worstelt al heel haar leven met zeer gewelddadige woede-uitbarstingen. Om zichzelf onder controle te houden, draagt ze een speciaal vest met elektroden. Maar wanneer haar eerste grote liefde wordt vermoord, besluit ze toch om alle remmen los te gooien en achter de moordenaar aan te gaan. De politie ziet haar echter zelf als hoofdverdachte.

Hustlers (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lorene Scafaria | Cast: Jennifer Lopez, Julia Stiles, Lili Reinhart, e.a.
Stripper Romana en haar meiden hebben het zwaar na de beurscrisis wanneer hun klanten, voornamelijk rijke zakenlui, het laten afweten. Ze bedenken daarom een plannetje om hen terug te pakken. De vrouwen drogeren hun slachtoffers en stelen hun creditcards. Ondanks hun succes, lopen de dames uiteindelijk toch tegen de lamp.

Queen & Slim (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Melina Matsoukas | Cast: Daniel Kaluuya, Jodie Turner-Smith, Bokeem Woodbine, e.a.
De Afro-Amerikaanse Slim en Queen worden na hun eerste date aangehouden door een racistische agent. Nadat Queen in haar been geschoten wordt, schiet Slim de agent uit zelfverdediging dood. De twee zien geen andere uitweg dan vluchten. Ondertussen lekken de beelden van het incident uit en worden Slim en Queen, die onderweg gevoelens voor elkaar beginnen te ontwikkelen, het symbool van verdriet en pijn voor de zwarte gemeenschap.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair