Meer DC-films voor 'The Suicide Squad'-regisseur James Gunn zijn heel goed mogelijk

Meer DC-films voor 'The Suicide Squad'-regisseur James Gunn zijn heel goed mogelijk

Hij heeft er gesprekken over gehad met DC.

James Gunn staat op het punt om zijn voorlopig laatste bijdrage aan het Marvel-universum te leveren. Dat doet hij met twee films: Guardians of the Galaxy Vol. 3 en de Holiday Special die voor Disney+ gemaakt wordt.

Daarna wendt Gunn zijn blik op andere projecten voor andere studio's. Zo weten we dat hij vermoedelijk niet klaar is met DC Films en dat hij er meer van wil maken.

Meer DC-projecten
Gunn brengt ons over een paar dagen de film The Suicide Squad. Daarna is het in januari 2022 nog aan hem om ons de serie Peacemaker te brengen. En we krijgen mogelijk meer DC-projecten van de regisseur.

Daar wees hij op in een bericht op Twitter, waarin hij reageerde op een fan die hem vroeg of hij gesprekken had gevoerd met DC over een eventuele terugkeer. Dat ziet hij wel zitten en duidelijk is dat er daar ook gesprekken over gevoerd worden.

Gek is dat trouwens niet; Gunn mag immers ook al werken aan een televisieserie genaamd Peacemaker, die hij als spin-off van The Suicide Squad maakt. Bovendien weten we van de regisseur dat hij er groot fan van is om nieuwe universa op te bouwen en laat dat nou precies zijn wat hij bij Warner Bros. en DC Films ook mag doen.

Hieronder het bericht van Gunn op Twitter:



NieuwsFilm

meest populair