Algemeen

Opvallend: 'Black Panther: Wakanda Forever' speelt zich deels onderwater af

Daarmee lijkt wel bevestigd te zijn dat de film een rol heeft voor Namor.

door Jim Pedd om 09:21 in Algemeen
De afgelopen dagen lekten er plotseling meerdere beelden vanaf de set van Black Panther: Wakanda Forever. Die zijn natuurlijk telkens weer heel snel verwijderd door Marvel Studios, maar dat ze gelekt zijn laat in elk geval iets zien van de nieuwe film.

Regisseur Ryan Coogler keert met de film terug naar het Marvel-universum. Op dit moment vinden de opnames plaats in Atlanta, Georgia. Vanaf de set verschijnen deze dagen ineens wat beelden online.

Deel onderwater opnemen
Er is weinig bekend over het verhaal van Black Panther: Wakanda Forever. Terugkerende castleden hebben al gehint op wat we kunnen verwachten. Zo is duidelijk dat de film het nalatenschap van acteur Chadwick Boseman zal eren.

Op Instagram lekte ook een beeld van de Tyler Perry Studios, waar een grote watertank te zien is. In de opmerkingen schreef de bron die het beeld online zette, dat er "wat duikwerk plaatsvindt in de Black Panther Tank vandaag".

Waarom precies is niet bekend, maar het lijkt te bevestigen dat we inderdaad Namor the Submariner en misschien zelfs wel Atlantis te zien krijgen in de film. Er werd al eens gehint naar de mogelijkheid dat Atlantis in de film te zien zou zijn, toen Okoye in een eerdere film meldde dat Wakanda aardbevingen onderwater registreerde.

Bovendien bleek uit een onofficiële logline dat Wakanda en Atlantis met elkaar in gevecht zouden raken. Wie weet dat al die verhalen dus kloppen!

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair