Ai! De opnames van 'The Flash' zijn plotseling stilgelegd

Een crewlid raakte gewond tijdens de opnames.

De opnames van The Flash liggen stil. Bij een ongeluk op de filmset, crashte een crewlid tegen de Batcycle, waardoor men tijdelijk niet door kan gaan met de opnames.

Na een jarenlange ontwikkelhel, waarbij de film meermaals vertraagd en uitgesteld werd en er achter de schermen nieuwe creatieve krachten aangesteld werden, zijn eerder dit jaar eindelijk de opnames van The Flash van start gegaan. Acteur Ezra Miller keert terug als Barry Allen.

De opnames liggen stil
The Flash wordt gebaseerd op de Flashpoint-comics, waarbij Barry terug in de tijd reist om zijn moeder te redden. Daardoor opent zich het DCEU-multiversum en krijgen we heel wat nieuwe DC-helden te zien, waaronder twee versies van Batman en de eerste Supergirl van de franchise.

Maar nu is het de Batcycle die voor problemen zorgt. Naar verluidt is een crewlid dat achter de Batcycle reed gebotst op het apparaat en daarbij eronder terecht gekomen.

Er moest een ambulance gebeld worden om de cameraman met spoed naar het ziekenhuis te brengen. Hoe het met de cameraman gaat is niet bekend. Er is nog geen officieel statement vanuit Warner Bros., maar duidelijk is dat de opnames tijdelijk zijn stilgelegd.

De opnames waren in april begonnen en er waren nog een paar weken te gaan. Op dit moment staat de release gepland voor november 2022.

NieuwsFilm

meest populair