Algemeen

Hilarische reactie van Dave Bautista na Scarlett Johansson aanklacht 'Black Widow'

De Guardians-acteur geeft zijn mening, met een knipoog.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Deze week werd bekend dat Scarlett Johansson een aanklacht indient tegen Disney vanwege de release van Black Widow op Disney+. Het zou ingaan tegen bepaalde financiële alinea's in haar contract met Disney-studio Marvel Studios.

Nu komt Marvel-acteur Dave Bautista (Guardians of the Galaxy) met een toch best hilarische reactie op de situatie. "Zei nog zo dat ze een Drax-film hadden moeten maken, maar neeeeee!" aldus de spierbundel via Twitter.

Gevolgen van aanklacht
Uiteraard is de aanklacht van Johansson een smetje op de release van de eerste film in het Marvel Cinematic Universe. Vele filmmakers en acteurs verzetten zich tegen de online release van films en dat heeft er dus ook mee te maken dat bonussen gebaseerd zijn op de opbrengsten aan de bioscoopkassa's.

Black Widow zou het goed doen op Disney+, maar in de bioscopen blijft de omzet redelijk achter ondanks de belemmeringen door de gelukkig wegebbende viruszorgen. Op dit moment staat de Marvel-film op $320 miljoen wereldwijd.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Wie gaat er een film Kijken over een dood Karakter.

Thiver

Avatar

GreenHornet "Wie gaat er een film Kijken over een dood Karakter"

Volgens mij werden die Star Wars-prequels best aardig bezocht…

Artificialis

Avatar

Black Widow was MCU-formule op de automatische piloot. Een film rondom Drax zou unieker hebben aangevoeld. WandaVision en Loki bewijzen dat er met voldoende inzet nog best wat creatiefs in elkaar gezet kan worden.

RogueWon

Avatar

Jemig de pemig wat een hilarische post van Bautista! Ik heb bijna in mijn broek gepist zo grappig :D

Blablazer

Avatar

Gewoon een dombo en ik snap dat ze naar de rechter gaat. Ze hebben haar contract niet nageleefd en kost haar geld groot gelijk heeft ze. Als het bij Bautista zelf was geweest dan de simpele ziel hetzelfde gedaan.

@GreenHornet Welke figuur in een strip is tegenwoordig niet doodgegaan.

MikeyMo

Avatar

Stel je bent Johansson en 10 jaar lang zie je dat collega's om je heen even 50 miljoen extra pakken op een film vanwege een percentageberekening.

Eindelijk ben je zelf een keer aan de beurt en krijg je 1 solo-film aan je toebedeeld. Dit zal jouw grote payday worden, want waarom zou jouw film geen miljard ophalen aan de box-office?

Dan komt er een pandemie, wordt je film een jaar uitgesteld om uiteindelijk als een hybride release te verschijnen, waarbij je dus sowieso achter het nest vist omdat er niets is afgesproken over een winstverdeling mbt Disney+.

Ik snap wel dat ze zuur is.

NieuwsFilm

meest populair