'Nobody'-acteur Bob Odenkirk spreekt na zijn hartaanval

"Ik keer snel terug!"

Bram de Groot 1 augustus 2021 14:14 in Algemeen
Acteur Bob Odenkirk kennen vele mensen waarschijnlijk van zijn rol als Saul Goodman in de successerie Breaking Bad en de spin-off Better Call Saul. Dit jaar was hij ook te zien in de soort van John Wick-actiefilm Nobody. Recent werd hij getroffen door een hartaanval.

De 58-jarige acteur kreeg de hartaanval tijdens de opnames van het nieuwe seizoen van Better Call Saul, in New Mexico. Gelukkig heeft de acteur het overleefd en via Twitter liet hij weten dat het goed met hem gaat.

Ik kom snel terug
"Hoi. Hier Bob," twitterde Odenkirk. "Bedankt. Aan mijn familie en vrienden die me deze week hebben omringd. En voor enorme liefde van iedereen die zijn bezorgdheid en zorg voor mij heeft geuit. Het is overweldigend. Ik voel de liefde en het betekent heel veel voor me."

"Ik had een kleine hartaanval," vervolgde hij. "Maar het komt goed met me, dankzij Rosa Estrada en de artsen die wisten hoe ze de blokkade konden verhelpen zonder operatie."

"De ondersteuning en hulp van AMC en Sony is hierbij van het hoogste niveau geweest," twitterde de acteur. "Ik moet energie steken in mijn herstel, maar ik kom snel terug."NieuwsFilm