Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Jungle Cruise (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jaume Collet-Serra | Cast: Dwayne Johnson, Emily Blunt, Jack Whitehall, e.a. | Te zien op: Disney+ (met VIP-toegang)
Lily Houghton reist naar het regenwoud van de Amazone om daar een oeroude boom met ongekende helende krachten op te sporen om de toekomst van de geneeskunde te veranderen. Ze doet daar een beroep op de diensten van kapitein Frank Wolff, die zijn charmante, maar gammele boot verhuurt. Samen gaan ze op een geweldige, maar gevaarlijke reis.

Saint Maud (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rose Glass | Cast: Morfydd Clark, Jennifer Ehle, Lily Frazer, e.a. | Te zien op: Netflix
Maud is een jonge, godvrezende verpleegster met de nodige persoonlijke problemen. Ze wordt aangesteld als de privé-verzorgster van de ongeneeslijk zieke Amanda, een voormalig topdanseres die in een rustige Engelse kustplaats woont. Maud doet er alles aan om de ziel van haar stervende patiënte te redden, en gaat daarin heel ver.

The Invisible Man (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Leigh Whannell | Cast: Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Aldis Hodge, e.a. | Te zien op: Amazon Prime Video
Enkele weken nadat Cecilia weg wist te lopen van haar gewelddadige partner Adrian, hoort ze dat hij zelfmoord heeft gepleegd. Maar na een aantal onverklaarbare gebeurtenissen begint ze te geloven dat Adrian nog leeft en haar nu terroriseert in een geavanceerd onzichtbaarheidspak. Ze blijkt nog gelijk te hebben ook, maar niemand die haar gelooft.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair