Problemen voor nieuwe Will Smith-film: de productie ligt stil

Problemen voor nieuwe Will Smith-film: de productie ligt stil

Het coronavirus voorkomt dat de opnames door kunnen.

De film Emancipation van acteur Will Smith is tegen een behoorlijk grote hobbel gelopen. De opnames zijn stilgelegd wegens een positieve coronatest.

Een aantal van de crewleden zitten volgens Deadline nu in quarantaine in Louisiana. Zij gaan gedurende vijf dagen in quarantaine. De hoop van Apple TV+, dat de film produceert, is dat de film er gewoon kan komen en geen vertraging aankomt.

Emancipation maken
De film Emancipation wordt geregisseerd door Antoine Fuqua voor AppleTV+. Maar de productie lijkt het slachtoffer te worden van problemen die meer films en series treft, namelijk stilgelegde opnames als gevolg van de opkomende deltavariant van het coronavirus.

In Emancipation speelt Smith de rol van een weggelopen slaaf genaamd Peter. Hij ontvluchtte dat leven in Louisiana, nadat hij zo hard gegeseld werd dat hij bijna om het leven kwam.

In reactie daarop besloot Peter zich bij het Union Army te voegen om andere slaven ook kans op bevrijding te geven. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en de foto 'The Scourged Back', uit een nummer van The Independent uit mei 1863.

NieuwsFilm

meest populair