Superschurk Kang is degene die volledig verantwoordelijk is voor 'Avengers: Endgame'

Superschurk Kang is degene die volledig verantwoordelijk is voor 'Avengers: Endgame'

De superschurk is groter dan Thanos. Dat is nu al duidelijk.

Je mag Kang overal de schuld van geven. Dat blijkt uit een interview met regisseur Kate Herron van televisieserie Loki. Waarom? Omdat hij alles tot nu toe gepland heeft in het Marvel-universum.

De tijdreizende Avengers-schurk bleek de grote slechterik van Loki te zijn en werd daarin gespeeld door Jonathan Majors. En nu lijkt het erop dat hij eigenlijk al langer onderdeel uitmaakt van het Marvel-universum.

Overal de schuld van
"Ik denk dat als je de logica van onze serie volgt, je hier niet aan ontkomt. Hij zegt immers zoiets als: 'Ik heb de weg aangelegd en jullie hebben hem enkel bewandeld'. Dus in theorie heeft hij alles bedacht, want dat is wat we in onze serie vertellen."

Dat betekent bijvoorbeeld ook dat de gebeurtenissen van Avengers: Endgame helemaal bedacht heeft. "Alles is bedacht door dit ene personage. zelfs tot het punt dat wij dachten dat de personages vrije wil hadden. En dat maakt onze serie zo leuk, niet waar?"

He Who Remains was dan ook verantwoordelijk voor het veilig houden van de Heilige Tijdlijn, opdat voorkomen kon worden dat er nog een oorlog in het multiversum uit zou breken.

NieuwsFilm

meest populair