Als je hoopt dat Marvel-film 'Eternals' ook op Disney+ uitkomt, hebben we slecht nieuws

De film krijgt een 'theaters only'-release.

Marvel Studios en Disney willen graag terug naar 'normaal' met de release van een aantal van hun grotere filmreleases. Hoewel films als Black Widow en Jungle Cruise via Disney+ en VIP-toegang beschikbaar zijn, gaat dat zeker niet voor elke film gelden.

Kijkers die in de Verenigde Staten de Olympische Spelen volgen, kregen gisteravond een nieuwe TV-spot voor Eternals te zien. Met goed nieuws voor de bioscoopfan, want de film komt volgens de TV-spot "enkel in de bioscoop" uit.

VIP-toegang op Disney+
Het nieuws dat Eternals exclusief in de bioscoop uitkomt, is geen gigantische verrassing. Voor de zomer hoorden we al dat Black Widow en Jungle Cruise mogelijk de laatste films van Disney zouden kunnen zijn die in de bioscoop en op Disney+ uit konden komen.

In het kader daarvan maakte Disney CEO Bob Chapek al bekend dat Marvel-film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings in eerste instantie exclusief in de bioscoop draait en dan na 45 dagen ook op Disney+ te zien is.

Zoiets lijkt nu ook te gaan gebeuren met Eternals, de Marvel-film die ons in november voor moet stellen aan en compleet nieuw team. Hieronder kan je de spot bekijken, zolang deze nog op Twitter staat:



NieuwsFilm

meest populair