'The Suicide Squad' onthult clips met Weasel en een volledig losgebroken superschurk Starro

'The Suicide Squad' onthult clips met Weasel en een volledig losgebroken superschurk Starro

Deze beelden zijn heel gaaf!

Er zijn twee nieuwe clips van James Gunns The Suicide Squad online verschenen. Het zijn bijzondere clips, die je een goed gevoel geven voor wat je kan verwachten van de film.

The Suicide Squad is over een paar dagen in de bioscoop te zien. Warner Bros. heeft in het kader daarvan clips vrijgegeven voor de film, die laten zien dat het gigantisch goed ontvangen actiespektakel van James Gunn heel interessant kan worden vol bizarre momenten.

Twee clips
In de eerste clip zien we een uitgebreide versie van een moment uit de meest recente trailer. Blackguard wordt helemaal gek als Harley Quinn suggereert dat hij misschien wel naast een weerwolf zit. Gelukkig stelt Rick Flag hem gerust: Weasel doet geen vlieg kwaad (behalve de 27 kinderen die hij vermoord heeft).



In de tweede clip zien we de gigantische Starro the Conquerer ontsnappen uit het laboratorium Jotunheim. Hij maakt zich er klaar voor om zijn wraak te nemen op het eiland Corto Maltese. Aan de leden van Task Force X de taak om de bewoners te beschermen:



Vanaf 5 augustus kan je The Suicide Squad in de bioscoop zien.

NieuwsFilm

meest populair