Scarlett Johansson geschokt door reactie Disney op 'Black Widow'-aanklacht

Scarlett Johansson geschokt door reactie Disney op 'Black Widow'-aanklacht

De toon zou haar verontrusten.

De afgelopen dagen kwam actrice Scarlett Johansson flink in het nieuws. Ze speelde de afgelopen tien jaar het personage Black Widow in het Marvel Cinematic Universe, maar haar vermoedelijk laatste optreden in de solofilm Black Widow wordt nu overschaduwd door een aanklacht die uiteraard over geld gaat. Waarschijnlijk veel.

Het probleem voor Johansson is dat ze door de Disney+ release van Black Widow inkomsten zal mislopen. Disney gaf ik een reactie aan de aanklacht "verdrietig en verontrustend" te vinden met een "harteloze minachting voor de gruwelijke en langdurige wereldwijde effecten van de COVID-19-pandemie."

Scarlett Johansson geschokt
Gisteren was er al een reactie van haar vertegenwoordiger van Creative Artists Agency (CAA) en nu weet TheWrap te melden dat Johansson erg ontdaan is door de reactie van Disney. Ze zou geschokt zijn "door de toon" van Disney's statement.

De woordvoerder van de Creative Artists Agency gaf aan ook geschokt te zijn dat het salaris van de actrice werd genoemd in Disney's reactie. "Het bedrijf nam haar salaris op in hun persverklaring in een poging om haar succes als artiest en zakenvrouw te misbruiken, alsof dat iets was waar ze zich voor zou moeten schamen," aldus de CAA.

Het lijkt er verdacht veel op dat de samenwerking tussen Disney en Johansson voorlopig niet meer goed komt. Samen zouden ze binnenkort gaan werken aan de film Tower of Terror.

NieuwsFilm

meest populair