3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Doctor Sleep (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Flanagan | Cast: Ewan McGregor, Kyliegh Curran, Rebecca Ferguson, e.a.
De volwassen Danny Torrance, die kampt met een flinke alcoholverslaving, komt in contact met een jong meisje dat dezelfde gave beschikt als hij. Ze wordt opgejaagd door een occulte terreurgroep die zich voedt met die speciale energie. Danny besluit haar te helpen. Uiteindelijk brengt deze missie hem terug naar het spookhotel uit zijn kindertijd.

News of the World (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Greengrass | Cast: Tom Hanks, Helena Zengel, Tom Astor, e.a.
Voormalig legerkapitein Jefferson Kyle Kidd trekt vijf jaar na de Amerikaanse Burgeroorlog door Texas als nieuwslezer. Onderweg ontmoet hij Johanna, een weesmeisje dat is meegenomen en grootgebracht door Kiowakrijgers. Kidd besluit Johanna, tegen haar wil in, terug te brengen naar haar familie. Daarvoor moeten de twee echter wel een lange, gevaarlijke reis maken.

Scarface (1983)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brian De Palma | Cast: Al Pacino, Michelle Pfeiffer, Steven Bauer, e.a.
De Cubaanse vluchteling Tony Montana wil geld verdienen en heeft daar alles voor over. Zijn doel is het opbouwen van een eigen drugsimperium in Miami. Tussendoor gaat hij achter de vrouw aan van zijn baas. Montana, arrogant dat hij is, maakt echter een fatale fout: hij raakt verslaafd aan zijn eigen drugs. Hij raakt paranoia en wordt ook achternagezeten door de autoriteiten.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair