Hoopte je op een terugkeer van Henry Cavill als Superman? Dan hebben we geen goed nieuws

Hoopte je op een terugkeer van Henry Cavill als Superman? Dan hebben we geen goed nieuws

De acteur zou geen contract meer hebben voor meer Superman-films.

Acteur Henry Cavill is niet te zien in The Flash. De acteur zou volgens een nieuw bericht zelfs helemaal geen deal hebben om de rol van Kal-El, ofwel Superman, opnieuw te spelen in het DC Extended Universe.

Op dit moment vinden de opnames van The Flash plaats. In de film zien we een tijdreizende Barry Allen samenwerken met de Batman van zijn universum en de Dark Knight van een andere realiteit. Ook zien we Supergirl verschijnen, het bekende nichtje van Superman. Sommige mensen hadden gehoopt dat dit zou leiden tot een verschijning van Superman in de film, maar dat gaat dus niet gebeuren.

Geen verschijning
"Hij zit niet in The Flash en heeft op dit moment geen deal om Supes in nog een film te spelen", stelt journalist Umberto Gonzalez van The Wrap. Dat schreef hij naar aanleiding van berichten dat het personage weer te zien zou zijn in The Flash.

Het is pijnlijk nieuws voor de fans van Cavill, want hij was voor het laatst in 2017 te zien in de rol (in een nieuwe film althans). Cavill vertelde toentertijd nog dat hij een contract had voor ten minste één aanvullende film.

Maar in 2018 viel zijn deal met Warner Bros. uit elkaar, toen de acteur geen cameo wilde maken in Shazam!, wat tegelijk niet mogelijk scheen te zijn vanwege andere verplichtingen voor de serie The Witcher.

Hoe het ook zit, Dany Garcia, die de manager van Cavill is, vertelde recent nog dat "de cape nog altijd in de kast" hangt bij Cavill. En dat werd bevestigd door de acteur: "die is nog altijd van mij".

NieuwsFilm

meest populair