Hoe 'Doctor Strange 2' verschilt van de eerste film

Strange is oppermachtig in deel 2.

Het lijkt er verdacht veel op dat de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness heel wat van de zaken die we hebben gezien in de Marvel-series Loki en WandaVision gaat samenbrengen. Ook zal de film een grote connectie hebben met het nog te verschijnen Spider-Man: No Way Home.

Je zou bijna vergeten dat de film gaat over het personage Doctor Strange van acteur Benedict Cumberbatch. Nu blijkt dat de tovenaar op het toppunt van zijn krachten zal zijn in de film van Sam Raimi. En dat is uiteraard anders dan in de eerste film.

Verschil tussen de twee films
"Ik denk dat Stephen Strange zoveel heeft meegemaakt tussen die eerste film en nu," vertelde de schrijver Michael Waldron van Loki en Doctor Strange 2 tijdens de Geek Vibes Podcast.

"Die eerste film was een gaaf oorsprongsverhaal over hoe hij een tovenaar werd, maar dat ligt achter hem. Hij heeft gevochten tegen Thanos en dat nu voorbij voor hem," vervolgde Waldron. "Hij is een soort van op het toppunt van zijn kunnen. Dus het is een interessant moment om verder met hem te gaan."

"Dat was geweldig," zei Waldron over de samenwerking met regisseur Raimi. "Dat was de ervaring van mijn leven. We hebben vorig jaar een geweldige tijd gehad met het script te schrijven en de film te ontwikkelen en vervolgens waren eind vorig jaar tot het midden van dit jaar de opnames in Londen. Het was geweldig. Sam is een ongelooflijke regisseur en de cast is onwerkelijk in die film. Het is een geweldige rit."

Doctor Strange in the Multiverse of Madness staat op dit moment gepland voor eind maart 2022.

NieuwsFilm

meest populair