3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.


Dora and the Lost City of Gold (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Bobin | Cast: Isabela Moner, Danny Trejo, Benicio Del Toro, e.a.
Dora heeft het grootste deel van haar leven samen met haar ouders de wildernis verkend. Nu staat haar een andere uitdaging te wachten: de middelbare school. Maar wanneer haar ouders tijdens hun zoektocht naar de Verloren Stad van Goud plotseling verdwijnen, komt de jeugdige ontdekkingsreiziger samen met haar vrienden toch weer in actie.

Promising Young Woman (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Emerald Fennell | Cast: Carey Mulligan, Bo Burnham, Alison Brie, e.a.
Casie had een veelbelovende toekomst tot een mysterieus incident haar leven omgooide. Sindsdien is niets in haar leven nog wat het lijkt en leidt ze een dubbelleven. Overdag is ze een charismatische, veelbelovende jonge vrouw, 's nachts struint ze elke nachtclub af waar ze zich dronken voordoet om zich om te laten oppikken door zogenaamd bezorgde mannen.

The Marksman (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Loren | Cast: Liam Neeson, Katheryn Winnick, Teresa Ruiz, e.a.
Jim Hanson, wonend in een grensplaatsje in Arizona, verloor zijn vrouw en de bank dreigt zijn ranch af te pakken. Wanneer hij betrokken raakt bij een schietpartij, kan hij niets anders dan de jonge illegaal Miguel onder zijn hoede nemen. Drugscriminelen openen vervolgens de jacht op hen, maar wat zij niet weten is dat Hanson vroeger als scherpschutter bij de marine heeft gewerkt.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair