Hoe komt het eigenlijk dat spierbundel Dwayne 'The Rock' Johnson geen sixpack heeft?

Hoe komt het eigenlijk dat spierbundel Dwayne 'The Rock' Johnson geen sixpack heeft?

De acteur laat zich erover uit.

Dwayne Johnson is natuurlijk altijd al een ongelofelijke spierbundel geweest, maar voor de superheldenfilm Black Adam ging de 'The Rock' nog veel verder. Hij is dan ook abnormaal gespierd, maar hij heeft geen 'perfecte sixpack'. Hoe komt dit eigenlijk?

Dit vroeg een fan zich af: Hoe kan het dat Johnson zo gespierd is maar eigenlijk geen echte sixpack heeft? De acteur nam zelf de tijd om hier op te reageren.

Reactie
Zo zegt Johnson: ''Er is niks mis met mijn buikspieren, maar ze zijn wel 'anders'. Op Instagram zien we wel vaker fitnessmodellen langskomen die ongelooflijke zes, acht, twaalf of zelfs vierentwintig-packs hebben. Ikzelf heb zo'n vijf-en-een half-pack, soms vier-en-een-half pack''.

Hier is wel een goede reden voor: ''Wat veel mensen niet weten is dat ik tijdens een worstelwedstrijd de bovenkant van mijn quadriceps van mijn bekken scheurde. Hier bleef het echter niet bij... Mijn buikwand scheurde ook. Ik had dus een drievoudige hernia-spoedoperatie nodig. Dit is de reden waarom mijn buikspieren er nu anders uitzien''.

WWE-terugkeer
Ondanks het feit dat The Rock dus een gigantische blessure opliep en de laatste jaren in talloze films te zien is, mist hij het worstelen wel. Op dit moment is hij dan ook in gesprek voor een terugkeer naar de WWE.

NieuwsFilm

meest populair