Komt Dwayne Johnson na zijn DC-avontuur ook naar Marvel Studios?

Komt Dwayne Johnson na zijn DC-avontuur ook naar Marvel Studios?

De acteur blijkt gesprekken gevoerd te hebben.

Dwayne Johnson maakt volgend jaar zijn debuut in het DC Extended Universe. Maar nu blijkt dat de acteur voor zijn debuut in de film Black Adam ook gesprekken heeft gevoerd met Marvel Studios-baas Kevin Feige.

De afgelopen jaren is Marvel Studios er goed in geslaagd om A-List acteurs en actrices te strikken voor het Marvel Cinematic Universe. Maar Dwayne Johnson maakt daar geen onderdeel van uit. Het blijkt dat hij wel gesprekken heeft gevoerd om dit mogelijk te maken.

Niets serieus
Tijdens een interview met Collider vertelde producent Hiram Garcia, die ook de voorzitter van Seven Bucks Productions is, dat Johnson en Feige "een geweldige band hebben". Ook zei Garcia dat "we meerdere ideeën rond hebben laten gaan, maar niets serieus."

Hij voegde toe: "Er is een wederzijdse waardering voor wat we allemaal hebben gedaan en voor wat Kevin heeft opgebouwd, want dat is ongelofelijk."

Garcia vertelde natuurlijk niet welke plannen er aan Feige zijn voorgelegd. Maar: [i]"uiteindelijk zijn wij natuurlijk enorm toegewijd aan wat we willen bouwen met Black Adam. Hij was het personage dat wij tot leven wilden brengen en voor ons gevoel was DJ voorbestemd hem te spelen. Zodra we ons een decennium geleden tot hem wendden, was het moeilijk voor ons om voor te stellen dat hij die rol niet zou spelen."[/io]

Uitgesloten is een verschijning in de Marvel-franchise natuurlijk niet voor Johnson.

NieuwsFilm

meest populair