Zack Snyder én Christopher Nolan kunnen terugkeren voor meer DC-films

Zack Snyder én Christopher Nolan kunnen terugkeren voor meer DC-films

Dat vindt een van de DC-producenten.

Charles Roven, producent van Justice League, gelooft dat zowel Zack Snyder als Christopher Nolan terug zouden kunnen keren om nieuwe films te maken in het DC-universum.

Roven is al sinds 2005 betrokken bij DC Films. Hoewel er achter de schermen grote veranderingen plaats hebben gevonden en heel wat filmmakers inmiddels zijn vertrokken, bleef Roven betrokken. Hij was zelfs een van de creatieve drijvende krachten achter James Gunns The Suicide Squad.

Nolan en Snyder
Zowel Zack Snyder als Christopher Nolan zijn enige tijd drijvende krachten achter de DC-films geweest. Nolan wist het superheldengenre volledig opnieuw neer te zetten met zijn Batman-trilogie en vervolgens kregen we van Snyder meerdere films te zien.

Maar beiden vertrokken, met name Snyder na een tragedie binnen zijn familie. Gezien de huidige projecten van Snyder, gingen velen ervan uit dat hij niet meer terug zou keren. Alleen denkt Roven dus dat dit toch gewoon mogelijk is:

"Ik ga je een citaat van Terry Gilliam geven. Terry Giliam en mijn eerste echtgenote [voormalig studiobaas Dawn Steel] vochten heel bitter rond Baron Munchausen. En hij wist zeker dat hij nooit, nooit meer iets te maken zou hebben met Dawn Steel. Tot ik hem Twelve Monkeys aanbood en hij lachte en zei: 'Nou, in Hollywood kan je een brug nooit in de fik steken hè?' Het punt is: ik zou nooit nooit zeggen over wat dan ook, als het aankomt op entertainment, andere ideeën en manieren om ergens op terug te komen."

NieuwsFilm

meest populair