Netflix-top 3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Netflix-top 3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Nederland keek dit weekend massaal naar deze drie films.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

#1 Resort to Love (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven K. Tsuchida | Cast: Christina Milian, Jay Pharoah, Sinqua Walls, e.a.
In de nasleep van een gebroken hart en een mislukte carrière in de muziek gaat Erica met tegenzin als zangeres aan de slag bij een luxe eilandresort. Daar loopt ze haar ex-verloofde Jason tegen het lijf, die daar met zijn nieuwe vriendin is om te trouwen. Ze leert echter ook zijn broer Caleb kennen en met hem krijgt ze het al snel erg gezellig.

#2 Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Genndy Tartakovsky | Cast: Adam Sandler, Selena Gomez, Kevin James, e.a.
Dracula heeft het enorm druk als hotelmanager. Daarom neemt dochter Mavis hem en de rest van de familie mee op een luxe monstercruise naar de Bermudadriehoek. Aan boord valt Dracula voor de charmes van de mysterieuze kapitein Ericka. Het is liefde op het eerste gezicht, maar Mavis ontdekt dat Ericka de dochter is van haar vaders oude aartsvijand.

#3 Aftermath (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Winther | Cast: Ashley Greene, Shawn Ashmore, Sharif Atkins, e.a.
Natalie en Kevin Dadich, een jong koppel met de nodige huwelijksproblemen krijgt het bijzondere aanbod om een prachtig huis te komen bewonen. Ze besluiten hierop in te gaan, vooral omdat ze kansen zien om hun huwelijk te redden. Het huis, dat ze normaal nooit hadden kunnen betalen, blijkt echter een duister verleden te herbergen.


Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair