Joel Kinnaman (Suicide Squad) en zijn familie worden door topmodel bedreigd

Joel Kinnaman (Suicide Squad) en zijn familie worden door topmodel bedreigd

De ex van de acteur zegt door hem verkracht te zijn, maar Kinnaman zegt dat dit pure blackmail is.

De carrière van Joel Kinnaman, o.a. bekend van beide Suicide Squad-films, zou wel eens in gevaar kunnen verkeren. Een ex van de acteur heeft hem namelijk voor verkrachting aangeklaagd, iets wat Kinnaman ontkent.

De acteur laat weten nu een straatverbod te hebben aangevraagd tegen het model Bella Davis. De twee bekendheden hadden in 2018 een relatie, maar volgens Davis heeft de acteur haar gedwongen tot seks. Hij zegt dat niet niet waar is.

Hard tegen hard
Kinnaman laat zich er op sociale media over uit: ''Het is eng. Elke dag krijg ik nu akelige berichten binnen en word niet alleen ik, maar ook mijn familie, bedreigt. Nu dat ik zelfs wordt afgeperst wil ik de waarheid met jullie delen''.

Zo zegt de acteur dat ze twee keer consensuele seks in 2018 hebben gehad. In de jaren hierop bleef Davis Kinnaman echter seksueel expliciete foto's sturen, maar hij reageerde hier niet meer op, aangezien hij alweer een andere relatie had.

Stalker
''Ik heb alles geprobeerd om niet meer in contact met haar te komen'' gaat Kinnaman verder. ''Maar Bella blijft het proberen. Zo belt ze me via verschillende nummers en ze wordt elke keer agressiever en vijandiger''.

''Bella verspreid nu leugens over mij, maar ik heb bewijs dat dit niet klopt. Ik heb een lang telefoongesprek met haar gehad op 25 juli, dat opgenomen is. Hierin zegt ze meerdere keren dat ik haar nooit gedwongen heb. Ook zei ze dat ze gigantisch veel geld zou kunnen verdienen als ze naar de pres zou gaan''.

Bekijk zijn volledige bericht hieronder.



Antwoord
Het Instagram-account van Bella Davis staat echter nog steeds vol met berichten die de acteur ten schande maken. Het model houdt voet bij stuk, dus er zal nog wel meer gaan volgen...

NieuwsFilm

meest populair