Deadpool-bedenker: "DC is een verpest merk en daarom flopte 'The Suicide Squad'"

Deadpool-bedenker: "DC is een verpest merk en daarom flopte 'The Suicide Squad'"

Rob Liefeld weet wel waarom.

Nadat The Suicide Squad teleurstelde aan de box office, deed Deadpool-bedenker Rob Liefeld zijn duit in het zakje. Hij vond het een geweldige film, maar denkt dat Warner Bros. de DC-franchise voorlopig verpest heeft. Het merk is niet meer te repareren denkt hij.

Hoewel The Suicide Squad door de pers enorm positief is ontvangen en ook bij het publiek in de smaak viel, deed de film het niet eens zo heel goed aan de box office. Wat er misging is niet duidelijk, maar de pandemie en release op HBO Max zullen geen positieve bijdrage geleverd hebben.

DC verpest
Rob Liefeld is niet verlegen als het aankomt op het aanprijzen van de film van James Gunn. Op Twitter legde hij uit wat er wat hem betreft is misgegaan. Hij verwijderde de berichten overigens al, maar op het internet gaat niets verloren.

"Helaas is DC een beschadigd merk op dit moment. Marvel is op spectaculaire wijze uitgelopen en DC heeft op alle platformen verloren." Later voegde hij toe dat Warner Bros. wat hem betreft "iedereen, van top tot bodem, moet ontslaan. Helemaal opnieuw beginnen."

"Jaren van toondoof mismanagement. Twijfel hier niet aan: The Suicide Squad is een geweldige film. James Gunn heeft zoveel stijl en hart toegevoegd. Het probleem ligt dieper, voorbij de pandemie en streaming. Ik kijk er hoe dan ook naar uit om Peacemaker te zien."

NieuwsFilm

meest populair