3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Joker (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Todd Phillips | Cast: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, e.a.
Arthur Fleck, een gefaalde komediant uit Gotham met de nodige psychische problemen, draait volledig door wanneer zijn therapie wordt stopgezet en hij zijn baan verliest. Fleck slaat geschminkt als clown aan het moorden om wraak te kunnen nemen op zijn kwelgeesten en laat Gotham zo in volledige chaos afglijden.

No Country For Old Men (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ethan en Joel Coen | Cast: Tommy Lee Jones, Javier Bardem, Josh Brolin, e.a.
Llewelyn Moss, een nietsvermoedende jager die heeft gediend in Vietnam, stuit in de Texaanse woestijn op het bloederige resultaat van een misgelopen drugsdeal en een koffer vol geld. Hij neemt de koffer mee en wordt daardoor al snel achternagezeten door een zeer gedreven huurmoordenaar en een doorgewinterde sheriff.

Godzilla: King of the Monsters (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Dougherty | Cast: Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, e.a.
Wetenschapster Emma Russell heeft een technologie ontwikkeld waarmee eeuwenoude megamonsters als Godzilla bestuurd kunnen worden. In haar missie sleept ze echter de hele mensheid mee. Het lot van de wereld hangt aan een zijden draadje wanneer de titanen Mothra, Rodan en King Ghidorah herrijzen en strijden om de macht. Aan Godzilla om de monsters te stoppen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair