Jude Law terug als Yon-Rogg in 'The Marvels'; Blue Marvel ook van de partij?

Jude Law terug als Yon-Rogg in 'The Marvels'; Blue Marvel ook van de partij?

Een veelbelovende superheldenfilm.

Is Yon-Rogg, de Kree-schurk gespeeld door Jude Law, klaar om wraak te nemen op Captain Marvel? Daar lijkt het wel op. De bekende primeurtjesjager Charles Murphy denkt in ieder geval bewijs te hebben gevonden voor de terugkeer van Law.

Murphy heeft namelijk op IMDb ontdekt dat Marvel John Humber, de persoonlijke assistent van Law, heeft ingehuurd voor The Marvels, de vervolgfilm op de succesvolle blockbuster Captain Marvel (2019) met topactrice Brie Larson in de hoofdrol.

In de eerste film was Yon-Rogg een mentor voor Captain Marvel. Maar toen de heldin achter de kwade bedoelingen van hem kwam, verkoelde hun relatie snel. Aan het einde van Captain Marvel werd Yon-Rogg verslagen door de oersterke titelheldin en teruggestuurd naar Hala, de thuisplaneet van de Kree.

In MCU-jaren zijn we tegen de tijd dat The Marvels verschijnt zo'n drie decennia verder. Een terugkeer van Yon-Rogg klinkt wat dat betreft niet onlogisch, omdat het interessant is om te zien hoe het personage in die periode is veranderd. Hij zal vast wraak willen nemen op zijn voormalige studente.

Naast deze ontdekking, meldt Murphy ook dat Samantha Jackson is toegevoegd aan de crew. Zij is de assistente van Shamier Anderson (John Wick: Chapter 4). Er gaan geruchten rond dat hij te zien zal zijn als Blue Marvel in de in 2022 te verschijnen superheldenfilm.

NieuwsFilm

meest populair