Huurmoordenaar Gerard Butler jaagt op gevangene Frank Grillo in trailer 'Copshop'

Huurmoordenaar Gerard Butler jaagt op gevangene Frank Grillo in trailer 'Copshop'

Stap aan boord van deze achtbaanrit...

Zowel Gerard Butler als Frank Grillo hebben inmiddels een behoorlijke carrière opgebouwd met het maken van heerlijke no-nonsense actiefilms. En nu staat het tweetal voor het eerst lijnrecht tegenover elkaar in wat alleen maar een wilde ervaring kan worden!

OPEN ROAD FILMS heeft namelijk de spectaculaire trailer vrijgegeven voor de actiethriller Copshop welke je hieronder kunt bekijken:


Strompelend door de woestijn van Nevada in een door kogels geteisterd Crown Vic, beraamt de sluwe oplichter Teddy Murretto (Grillo) een wanhopig plan om zich te verbergen voor de dodelijke huurmoordenaar Bob Viddick (Butler). Hij stompt een jonge officier (Alexis Louder) in elkaar om zichzelf te laten arresteren en op te sluiten in een politiebureau in een kleine stad. Maar die bescherming duurt niet lang.

Viddick beraamt zijn eigen weg naar dezelfde gevangenis en wacht zijn tijd af in een nabijgelegen cel totdat hij zijn missie kan voltooien. Wanneer de komst van een concurrent (Toby Huss) een totale chaos veroorzaakt, dwingen toenemende bedreigingen Viddick om creatief te worden als hij de klus wil klaren en aan de explosieve ontstane situatie wil ontsnappen.

Even lekker verstand op 0
Regisseur van dienst is Joe Carnahan en deze lijkt te zorgen voor ouderwets luide actiescènes vol belachelijke personages en een tsunami aan testosteron in de perfecte mix van over-the-top ravotten in B-filmstijl.

NieuwsFilm

meest populair