Marvel is deze verhaallijn compleet vergeten in 'Avengers: Endgame'

Marvel is deze verhaallijn compleet vergeten in 'Avengers: Endgame'

Thanos en Drax hadden toch nog een appeltje te schillen?

Acteur Dave Bautista vindt het volstrekt onbegrijpelijk dat Marvel Studios besloten heeft om de verhaallijn, waarin zijn personage Drax the Destroyer, uit is op wraak tegen Thanos, helemaal te laten vallen.

Het personage Drax is een van de Guardians of the Galaxy en bleek al snel op de een of andere manier verbonden te zijn aan de Mad Titan. De schurk bleek er namelijk voor verantwoordelijk dat de vrouw en dochter van Drax om het leven waren gekomen. Zij waren het slachtoffer van diens kruistocht om 'balans' naar het universum te brengen.

Groot verhaal
Het was voor Drax een groot verhaal en belangrijk onderdeel van z'n verhaallijn in de eerste Guardians-film. Maar opvallend genoeg deed Marvel er niets mee mee in de Infinity Saga en de films waarin we Thanos verslagen zagen worden.

De persoonlijke vete die Drax had met Thanos, werd geen enkel moment echt uitgebuit en mooi groot gemaakt. Sterker nog, op een klein moment in Avengers: Infinity War na, was er geen enkel moment waarop de twee individueel tegen elkaar vochten.

Bautista weet zelf ook niet goed waarom men hiertoe gekomen is. Op zijn Twitter-account legt hij uit het niet te begrijpen. "Ik heb het mij altijd afgevraagd en elke reden die ik maar kon bedenken, maakt dat ik alleen maar mijn hoofd kan schudden. Het gaat gewoon nergens over."



NieuwsFilm

meest populair