Verklapt Samuel L. Jackson hier nou dat hij ook te zien is als Nick Fury in 'The Marvels'?

Verklapt Samuel L. Jackson hier nou dat hij ook te zien is als Nick Fury in 'The Marvels'?

Of zijn de opnames van de Disney+-serie 'Secret Invasion' toch al stiekem begonnen?

Dé verbindende factor van het Marvel Cinematic Universe - Nick Fury - staat in de startblokken voor een nieuwe missie. Dat heeft acteur Samuel L. Jackson, die al ruim dertien jaar gestalte geeft aan de bekende spion, geteased op Instagram. De grote vraag is alleen om welk project het gaat.

Bekijk de afbeelding
Jackson heeft op Instagram een aantal foto's gedeeld die duidelijk maken dat hij begonnen is met de opnamen van een nieuw project voor Marvel Studios. Hoewel de opnamen van Secret Invasion, de serie waarin hij een van de hoofdrollen speelt, deze maand zouden moeten beginnen, is niet bekend of de camera's daadwerkelijk al draaien.

Dat geldt wel voor een andere titel. Het is namelijk ook mogelijk dat Jackson terugkeert voor The Marvels, de opvolger van Captain Marvel (2019) waarin hij een jongere versie van zijn personage speelde. De opnamesn van die film zijn deze maand begonnen.

Met de foto's van de pieper waarmee hij in de bonusscène van Avengers: Infinity War (2018) aan Captain Marvel een noodsignaal stuurde, lijkt hij ook sterk op dit specifieke project te hinten.

Toen we Fury voor het laatst zagen, was hij in de ruimte om een nieuwe veiligheidsorganisatie op te zetten. Dit was een hint naar S.W.O.R.D., de club die formeel werd geïntroduceerd in WandaVision en waar Teyonah Parris' Monica Rambeau werkzaam voor is. Ook zij keert terug in The Marvels.


Duidelijk is in ieder geval dat het verhaal van Nick Fury in het Marvel Cinematic Universe nog (lang) niet afgelopen is.

NieuwsFilm

meest populair