Tom Cruise is echt enorm intens op de set volgens Jake Johnson

Tom Cruise is echt enorm intens op de set volgens Jake Johnson

Tom Cruise is echt een bikkel qua werkethiek.

Afgelopen december gingen de opnames van Mission: Impossible 7 dan eindelijk weer verder. Er waren strikte protocollen ingesteld om te voorkomen dat het coronavirus de productie in zijn greep zou kunnen krijgen.

Acteur Tom Cruise werd dan ook enorm kwaad toen een aantal crewleden de coronamaatregelen op de set niet serieus genoeg leken te nemen. Hij draaide helemaal door en dreigde hen te ontslaan als ze zich niet aan de regels zouden houden.

Zo intens
Acteur Jake Johnson, die naast Cruise te zien was in The Mummy, vertelde in een interview niet zo door Cruise te zijn benaderd, maar hij herkent hem wel op die manier. Hij zegt dat Cruise gewoon een enorm intense vent is.

"Ja, hij is een intense man," onthulde Johnson. "Ik bedoel, alles wat hij in een film wil doen - en ik kan niets zeggen over hoe hij daarbuiten is, want ik ken hem niet zo goed - als filmmaker wil hij een publiek vermaken. En als je daar niet voor staat, dan doe je niet mee, want hij is bereid enorm ver te gaan om het publiek te vermaken."

Daar had Johnson ook een voorbeeld van. "We sprongen samen over gebouwen die explodeerden. We stonden op een drie verdiepingen hoog gebouw dat in elkaar stortte en ik landde op mijn rug. Ik zei hem dat er iets mis was gegaan en toen vroeg hij: 'Ben je gewond of heb je pijn?' Waarop ik vroeg: 'Wat is het verschil?' En toen zei hij: 'Kan je het nog eens doen, of heb je iets gebroken?' Dus ik zei dat ik het wel weer kon doen. En toen zei hij: 'Dus je hebt pijn en dat is niet gek, want je bent net van drie verdiepingen gedonderd.' Ik realiseerde mij toen dat hij niet aan het faken is. Als je hem op een paard ziet en hij ervan af valt, dan zie je hem rollen en is zijn rug blauw en dat komt omdat hij het echt doet."

NieuwsFilm

meest populair