Gerucht: het SnyderVerse is toch niet dood en gaat door op HBO Max

Gerucht: het SnyderVerse is toch niet dood en gaat door op HBO Max

Dat schrijft de site Geekosity rond Batgirl.

Na jaren in een ontwikkelingshel te hebben verkeerd, werkt Warner Bros. eindelijk druk aan een Batgirl-film. Actrice Leslie Grace neemt de rol van Barbara Gordon op zich en Adil El Arbi en Bilall Fallah zullen de film regisseren naar een script van Christina Hodson.

Een van de meest verrassende aanwezigen in de film is acteur J.K. Simmons. Hij bleek in onderhandelingen te zijn om terug te keren als commissaris Jim Gordon, de vader van Barbara.

Het SnyderVerse
Simmons speelde eerder de rol van deze iconische Gotham-agent in Justice League. De verwachting was eigenlijk dat Jeffrey Wright mogelijk die rol op zich zou nemen in de film, aangezien hij onderdeel is van The Batman, waar Warner Bros. zich nu vooral op richt.

Maar aangezien Simmons de voornaamste keuze voor de rol van Gordon is, impliceert dit dat de film zich af zal spelen in de oorspronkelijke DCEU-continuïteit en dan dus specifiek ook in het SnyderVerse.

Geekosity besloot contact op te nemen met hun bronnen binnen de productie en die bevestigden dat de film zich af speelt in het SnyderVerse. Een interessante ontwikkeling, aangezien de studio juist af scheen te willen van de realiteit van Snyder.

NieuwsFilm

meest populair