'Free Guy' heeft een wel heel toffe cameo en dat kan alleen dankzij de overname van Fox door Disney

'Free Guy' heeft een wel heel toffe cameo en dat kan alleen dankzij de overname van Fox door Disney

Let op: dit artikel bevat spoilers.

De film Free Guy draait momenteel in de bioscoop te zien en zit boordevol cameo's. Een daarvan is heel specifiek mogelijk dankzij de overname van 20th Century Fox door Walt Disney Studios. Daarover vertellen we je in dit artikel.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

De film Free Guy speelt zich af in een videogame waarin Ryan Reynolds de rol van Guy speelt. Hij is een NPC die zelfbewust wordt en langzaamaan begint te genieten van de wereld om hem heen.

Een cameo!
In Free Guy zien we Guy onder meer vechten tegen de formidabele tegenstander Dude. Tijdens dat gevecht gebruikt de NPC een wel heel bekende powerup: het schild van Captain America. Bijzonder is dat vervolgens ook nog eens de Avengers-muziek van Alan Silvestri te horen is.

De cameo is niet alleen die van het schild. We zien namelijk ook Chris Evans voorbij komen die het gevecht op zijn smartphone aan het bekijken is. En hij roept: "What the sh*t!?", waarmee de film een wel heel briljante cameo heeft.

Iets vergelijkbaars gebeurt met een element uit de Star Wars-franchise. Daarnaast krijgen vele bekende acteurs en YouTubers momentjes.

NieuwsFilm

meest populair