Marvel-film 'The Marvels' gaat compleet gestoorde werelden bezoeken

Marvel-film 'The Marvels' gaat compleet gestoorde werelden bezoeken

Brie Larson hint naar bijzondere nieuwe werelden.

Brie Larson gaat straks hoger, sneller en verder naar "gestoorde" nieuwe werelden in de film The Marvels. De opnames van die film vinden op dit moment plaats onder leiding van regisseur Nia DaCosta.

In The Marvels verenigen personages als Captain Marvel, Ms. Marvel en ook Monica Rambeau zich. Bovendien keert Nick Fury terug en zien we nieuwe werelden. Dat belooft actrice Brie Larson tijdens een nieuw interview.

Gestoorde werelden
"Als je een film als deze maakt, is dat anders dan alles wat je gedaan hebt. Er zijn gigantische sets. Grote aantallen mensen op de set, heel veel specialisten," vertelde Larson tegen Siriux XM. "Het is een heel unieke ervaring. Ik ben een groot fan van Disneyland, dus voor mij voelt het alsof ik elke dag naar een eigen Disneyland ga."

Vooral bijzonder zijn de "gestoorde werelden waar niemand van af weet en die niemand te zien krijgt voorlopig. Je zal ze zien als de film uitkomt, maar tot die tijd zijn ze gewoon van mij. Ik sta op sets die groter zijn dan wat je je voor kan stellen. Het is echt heel speciaal."

Het verhaal wordt geheim gehouden, maar "er is zoveel aan de hand" in de film. "Er gebeuren fantastische dingen waar ik geen woord over mag spreken, maar joh, wat is het goed."

NieuwsFilm

meest populair