3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Interstellar (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, e.a.
De aarde is uitgeput en de mensheid staat op het punt om uit te sterven. Cooper, een gedesillusioneerde weduwnaar en voormalig testpiloot voor NASA, wordt voor een geheime ruimtemissie gevraagd. Hij maakt samen met een groep wetenschappers een reis door een wormgat in een zoektocht naar een andere bewoonbare planeet.

Saint Maud (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rose Glass | Cast: Morfydd Clark, Jennifer Ehle, Lily Frazer, e.a.
Maud is een jonge vrome, godvrezende verpleegster. Ze wordt aangesteld als de persoonlijke verzorgster van de ongeneeslijk zieke Amanda, die in een rustige Engelse kustplaats woont. Daar doet Maud, die ook zo te kampen heeft met haar eigen kwellingen, er alles aan om de ziel van haar stervende patiënte te redden, koste wat het kost.

Judy (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rupert Goold | Cast: Renée Zellweger, Michael Gambon, Rufus Sewell, e.a.
Judy Garland werd al als meisje onderworpen aan het genadeloze showbizzregime. In de laatste fase van haar leven, wanneer haar carrière in Amerika op een laag pitje is komen te staan, reist Garland af naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows. Maar alle medicijnen en drank die ze al van jongs af aan gebruikt, beginnen hun tol te eisen.



Kijktip:



NieuwsFilm

meest populair