Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Nederland keek dit weekend massaal naar deze drie films.

Het weekend is voor veel Nederlanders het ideale moment om even rustig, na een drukke school- of werkweek, languit op de bank een filmpje te kijken. Popcorn, cola of biertje erbij... en kijken maar. Dit zijn de drie films die dit weekend het meest zijn bekeken op Netflix.

#1 The Kissing Booth 3 (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Vince Marcello | Cast: Joey King, Joel Courtney, Jacob Elordi, e.a.
Elle staat op het punt om te gaan studeren en is zelfs toegelaten tot twee verschillende universiteiten. Ze kan met haar vriendje Noah mee naar Harvard of kiezen om met haar jeugdvriend Lee aan Berkeley te gaan studeren. Ze plant de ultieme bucketlist om een geweldige laatste zomer te kunnen beleven voordat ze knoop doorhakt.

#2 Monster Hunter (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul W.S. Anderson | Cast: Milla Jovovich, Tony Jaa, Ron Perlman, e.a.
Kapitein Artemis en haar militaire eenheid belanden in een onverwachte zandstorm. Deze transporteert hen naar een nieuwe wereld die wordt bewoond door enorme monsters. Deze monsters blijken helaas immuun te zijn voor hun vuurkracht. Aan Artemis en haar team om een manier te vinden om de schepsels te verslaan en zelf in leven te blijven.

#3 Beckett (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ferdinando Cito Filomarino | Cast: John David Washington, Boyd Holbrook, Alicia Vikander, e.a.
De vakantie van het Amerikaanse koppel Beckett en April in het Griekse Athene wordt ruw verstoord wanneer er protesten uitbreken vanwege de vermissing van de zoon van een politicus. Ze besluiten een rustigere plek te zoeken, maar na een tragisch ongeluk, kan Beckett niets anders dan vluchten. Hij blijkt in een levensgevaarlijk politiek complot te zijn beland.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair