3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Suicide Squad (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Ayer | Cast: Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, e.a.
Wanneer de wereld bedreigd wordt door een bovennatuurlijke entiteit, rekruteert de Amerikaanse overheid onder leiding van de keiharde Amanda Waller een team superschurken, waaronder de huurmoordenaar Deadshot en vuurschietende Diablo, om dit monster te stoppen. Ondertussen bemoeilijkt de Joker deze missie in een poging om zijn krankzinnige vriendin Harley Quinn te bevrijden.

Dallas Buyers Club (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jean-Marc Vallée | Cast: Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Jared Leto, e.a.
Ron Woodroof is verslaafd aan drank, drugs en prostituees. Hij wordt ontslagen uit het ziekenhuis wanneer bij hem aids wordt geconstateerd. De dokters geven hem nog één maand te leven, maar Woodroof accepteert dit niet. Hij begint met het smokkelen van illegale medicijnen, maar daar zijn de autoriteiten natuurlijk niet van gediend.

Creed II (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Caple Jr. | Cast: Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson, e.a.
Adonis Creed is inmiddels, dankzij de training van zijn mentor Rocky Balboa, wereldkampioen zwaargewicht. Ook zijn relatie met zangeres Bianca begint steeds serieuzere vormen aan te nemen. Dan wordt hij uitgedaagd door ene Viktor. Hij blijkt de zoon van Ivan Drago, de man die zijn vader ooit doodde in de ring.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair