Nieuwe Marvel-held Shang-Chi ook te zien in tweede 'Doctor Strange'?

Kevin Feige teaset de toekomst van deze nieuwe superheld.

Over een aantal weken introduceert Marvel een nieuwe superheld met Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Deze martial arts-krijger zal ook een grote rol krijgen binnen de verdere franchise. Kevin Feige, de schepper van het Marvel Cinematic Universe, weet zelfs al wanneer we Shang-Chi na zijn oorsprongsfilm opnieuw gaan zien.

Simu Liu wordt in september een van de nieuwe gezichten van het Marvel Cinematic Universe (MCU). Zijn personage Shang-Chi is Marvels eerste held van Aziatische komaf en dat is dus een mooie mijlpaal voor de franchise.

In The Legend of the Ten Rings zal de achtergrond van Shang-Chi worden uitgelegd. Maar na deze prent, houdt het avontuur van de held natuurlijk niet op. Volgens Feige wordt in de film duidelijk waar Shang-Chi de volgende keer op zal duiken in het MCU. Maar over welke film of serie zou de producent het hebben?

Betoverend Multiversum
Een goede kandidaat lijkt Doctor Strange in the Multiverse of Madness, een film die volgend jaar moet verschijnen. Wong, een van de belangrijkste personages van de Doctor Strange-franchise, heeft immers een rol in Shang-Chi, zoals al te zien was in de trailers.

In de film neemt de magiër het op tegen een ander terugkerend personage Abomination (vermoedelijk Tim Roth). Mogelijk vraagt Wong Shang-Chi om een gunst als er chaos uitbreekt door de opening van het Multiversum.

NieuwsFilm

meest populair