Nieuwe 'What If...?'-aflevering is wel heel speciaal en betekent veel voor 'Black Panther 2'

Nieuwe 'What If...?'-aflevering is wel heel speciaal en betekent veel voor 'Black Panther 2'

Het laatste optreden van Chadwick Boseman.

Vandaag is de tweede aflevering van de animatieserie What If...? op Disney+ verschenen en daarin is acteur Chadwick Boseman voor de laatste keer te horen binnen het Marvel Cinematic Universe. De acteur overleed augustus verleden jaar.

De aflevering heet "What If...T'Challa Became a Star-Lord?" en we krijgen dus te zien dat niet Peter Quill, maar T'Challa mee de ruimte in wordt genomen door Yondu.

"We wisten uiteraard niet dat dit zijn laatste optreden zou zijn," vertelde Kevin Feige aan Variety op de rode loper van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. "Hij kwam talloze keren binnen, en hij was er zo enthousiast en opgewonden over. Hij las de aflevering die over 24 uur wordt uitgezonden en kwam toen terug en zei: 'Ik hou echt van deze versie van T'Challa.'"

De toon keert mogelijk terug in Black Panther 2
"We hadden daarna een gesprek met Ryan over hoe we een deel van de toon, dus niet de verhaallijn, maar slechts een deel van die toon in Panther 2 krijgen," voegde de Marvel Studios-baas toe. "Nu is het natuurlijk erg verdrietig, maar ik ben erg blij dat hij het voor ons heeft gedaan. Ik ben blij dat de fans het kunnen zien."

Boseman keert uiteraard niet terug in Black Panther: Wakanda Forever van regisseur Ryan Coogler, die gepland staat voor juli 2021 en nu wordt opgenomen in Atlanta.


Hieronder ook een korte promo voor de aflevering die nu op Disney+ staat. Daarna zie je ook een poster voor de aflevering.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair