'The Suicide Squad' krijgt een brute Honest Trailer

'The Suicide Squad' krijgt een brute Honest Trailer

De Screen Junkies hebben een Honest Trailer gemaakt voor The Suicide Squad.

James Gunns R-Rated versie van The Suicide Squad is nu een paar weken te zien en dat brengt de Screen Junkies ertoe een Honest Trailer te maken, die bruut als altijd is.

De humoristische trailer legt vooral nadruk op de poging van Warner Bros. om een remake te maken en tegelijk te weigeren om de directors cut van David Ayer vrij te geven, ondanks verzoeken vanuit fans. En dan zijn er de vele R-Rated grappen, waaronder geweld en naakt wat Gunn er flink in stopte.

De Honest Trailer
Hieronder kan je de Honest Trailer bekijken:



In The Suicide Squad rekruteert Amanda Waller een nieuwe rits superschurken om aan de slag te gaan binnen Task Force X, een van de dodelijkste teams die er maar zijn.

Zij moeten op een topgeheime missie naar het Zuid-Amerikaanse eiland Corto Maltese, waar ze een Nazi-laboratorium moeten vernietigen, evenals alle sporen van een geheim overheidsprogramma genaamd Project Starfish. Onder meer Rick Flag, Harley Quinn en Captain Boomerang keren terug, aangevuld door nieuwe helden als Peacemaker, Polka-Dot Man, Ratcatcher 2, Bloodsport, King Shark en de Thinker.

NieuwsFilm

meest populair